tisdag 14 maj 2013

Ledig dag + bloggevent

Idag är förskolan stängd, barnen sitter i soffan och äter glass och vi har inte tagit på oss något vettigt ännu =)


Om ett par timmar ska vi på bloggevent med loppi - underbart att det lyckades vara på samma dag som förskolan är stängd och jag ändå är hemma =D


5 kommentarer:

 1. Vi ses, jag flexar ut över lunch jag

  SvaraRadera
 2. Hej! HIttade hit via Madde. *pekar uppåt*. ;)
  Härligt med bonusledigt mitt i veckan.

  Bokmärker din sida. :)

  SvaraRadera
 3. Behöver du en nya fin mössa eller solhatt till dig eller ditt barn? Eller kankse en söt snutte eller en "Dregglis"? Eller varför inte ett fint sadelskydd att sätta på cykeln? :)
  Då har jag tävlingen för dig:
  http://www.domkallarmighannes.com/2013/05/tavling-i-samarbete-med-design-by.html#.UZJkmMqBa04

  Om du inte gillar sådana här komentarer så ber om ursäkt och hoppas du får en fin dag:) kram

  SvaraRadera
 4. Lite info ang din parfymfråga på min blogg:

  Syntetisk parfym innehåller både alkohol med ftalater samt syntetiska doftämnen. Ftalater används som lösningsmedel, doftförstärkare samt denatureringsmedel men står inte angivna i produktens innehållsförteckning. Ftalater kan skada fertiliteten hos människor och skada utvecklingen hos foster och spädbarn. Sedan finns problemet med själva doften. Syntetisk parfym skapar ofta starkare och allvarligare allergiska reaktioner jämfört med naturliga parfymämnen samt ackumuleras i kroppen. OBS! Detta gäller ALL hudvård, kroppsvård och make-up med syntetisk parfym tillsatt.

  Alltså, det som man har i plast, som man så febrilt försöker undvika finns även i parfym och därför är jag skeptisk till att Rapsodine har parfym i sina produkter som är för barn. Ordet "parfym" i en innehållsförteckning kan vara 5 olika typer av ftalater och tillsatta kemikalier, det räcker ändå att de skriver parfym.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hmm, jo ftalater finns det väl ingen som inte känner till... Ska maila och höra med dem.

   Men då är jag alltså otroligt dum som väljer tvättmedel med parfym för att tvätten ska lukta godare... Så om det står "parfym" i innehållsförteckningen så ska man alltså undvika produkten? Varför visste jag inte detta undrar jag då... Irriterad igen! Nu kommer det bli en till genomgång i skåpen för att se vad jag köpt "fel" så jag vet vad jag ska undvika tills nästa inköp!

   Radera