onsdag 18 december 2013

Vinn valfri vara från Naturesbeauty


Nu kör vi igång ännu en tävling innehållandes en vinst perfekt att börja det nya året med =)

 60% av det vi smörjer på vår hud tas upp av kroppen men huden har inga enzymer eller bakterier för att ta hand om alla de gifter som konventionella hud- och hårdvårdsprodukter innehåller. Väljer man naturligt och ekologiskt från Naturesbeauty behöver man inte oroa sig för syntetiska ingredienser och vill man undvika någon viss ingrediens kan man lätt få översikt över vilka produkter som innehåller vad.Vinst: Valfri vara från Naturesbeauty, till ett maximalt värde av 300 kronor.

Tävlingsregler:
* Titta in på Naturesbeauty och finner intresse för
* Motivera varför just DU ska vinna

Lämna en kommentar med länk till produkten du sett ut samt din motivering.

Avslutas 23 december klockan 20:00
Lycka till!

16 kommentarer:

 1. Härlig tävling, klart jag är med! Att få välja en valfri vara är både lyxigt och svårt. Jag föll dock för http://www.naturesbeauty.se/naturlig-foundation/171-naturlig-foundation-lilylolo.html

  Jag har rensat ut mitt badrumsskåp rejält men fortfarande finns en del skräp i sminklådan. Varje gång jag köper någon ny sminkprodukt ser jag dock till att välja med omsorg.

  23 december är min födelsedag. Mitt i julstressen! Det vore roligt att just då vinna en fin födelsedagspresent hos dig :)

  Må så gott!

  SvaraRadera
 2. Jag är gärna med och tävlar, och föll lite extra för http://www.naturesbeauty.se/julklappstips/196-dr-hauschkas-ansikts-set-for-fet-hy.html då jag gärna skulle vilja testa på en ny ansiktsserie och här finns många produkter samlade i en och samma förpackning.

  Kram Sanna
  mammasvardag@hotmail.com

  SvaraRadera
 3. Jag vill gärna vara med och tävla!
  Jag hade valt:
  http://www.naturesbeauty.se/fotterna/47-fot-smoothie-60ml.html
  Jag fick diagnosen MS för 3 månader sedan och har stora problem med känselbortfll i fötter och ben. Fick därför rådet att smörja in mina fötter varje dag så att jag hittar skador,skavsår eller bara så enkelt som när tånaglarna ska klippas. Jag har nu fått in rutinen att smörja in dagligen och behöver nya krämer, då de går i en löpande fart. En ekologisk hade varit toppen,men av förklarliga skäl (medicinen jag tar är ockerdyr) så tillåter inte min ekonomi det.
  drewke.erika@gmail.com

  SvaraRadera
 4. Om jag skulle ha den stora äran att vinna skulle jag vilja ha dessa ljuvliga ögonskuggor - http://www.naturesbeauty.se/julklappstips/200-ogonskuggset-fran-lily-lolo.html

  Jag har tappat alla mina ögonskuggor förutom en i golvet och självklart var det de bästa och även dyraste jag hade. Jag har inte pengar till att investera i samma sort just nu och därför vore detta perfekt! Alla tre färger som jag tokälskar och som framhäver min ögonfärg i ett och samma paket! Och dessa skulle jag vara myyycket rädd om!

  Mail - lizzan94-@hotmail.com

  SvaraRadera
 5. Har jag turen på min sida önskar jag vinna denna:
  http://www.naturesbeauty.se/ekologisk-och-naturlig-hudvard-for-ansiktet/66-ekologisk-ros-ansiktskram-60ml.html

  Har en riktigt torr hud, går under öknamnet "torrbollen" här hemma...kroppen är visserligen värst men jag längtar efter en riktigt bra ansiktscreme! Rosor doftar ju underbart så vi ska tro denna kräm är en vinnare, hoppas även jag är en vinnare ;)
  Maria
  hatti_fnatti@hotmail.com

  SvaraRadera
 6. Jag "önskar mej" en sån här; http://www.naturesbeauty.se/ekologisk-och-naturlig-hudvard-for-ansiktet/186-acne-kram-behandling-100-pure.html
  Jag har problem med hormonell acne, det är jättejobbigt och ibland kliar det och tar så ont att jag inte kan ligga på sidan och sova för det tar för ont i kinden som ligger mot kudden. :(
  milliz__@hotmail.com

  SvaraRadera
 7. http://www.naturesbeauty.se/ekologisk-och-naturlig-hudvard-for-ansiktet/46-dagkram-ekologisk-50ml.html
  Jag hoppas jag vinner denna ekologiska dagkräm för ansiktet för att det skulle vara jätteskönt att få skämma bort min hud med lite ekologisk fukt och vitaminer!

  annaholm92@hotmail.com

  SvaraRadera
 8. Jag är supergärna med. Denna produkt är den jag skulle vilja ha ifall jag vinner; http://www.naturesbeauty.se/ekologisk-och-naturlig-hudvard-for-ansiktet/66-ekologisk-ros-ansiktskram-60ml.html detta p.ga att jag är både ledsen och trött på att kleta in massa krämer i mitt ansikte som varken är bra för huden eller naturen och inte är till någon nytta utan bara gör min hud ännu mer torr o förstörd. Jag har därför börjat att använda ordentliga produkter som är naturligt framtagna och faktiskt bra för huden, detta vore en otroligt tacksam vinst då just dagkräm varit något jag haft svårt att hitta.
  * Desiree.andersson@live.se

  SvaraRadera
 9. Jag är gärna med och tävlar. Fastnade för dessa fina ögonskuggor http://www.naturesbeauty.se/julklappstips/200-ogonskuggset-fran-lily-lolo.html
  Jag är i behov av ögonskugga och det skulle bli en perfekt julklapp till mig själv.
  Mvh Liselotte
  liselotte.202andersson@telia.com

  SvaraRadera
 10. Jag vill vinna denna vanilj scrubb!
  http://www.naturesbeauty.se/ekologisk-hudvard-och-naturlig-hudvard-for-din-kropp/93-100-pure-kroppsskrubb-vanilj.html

  Jag har använt mig av pure förut och är väldigt nöjd med deras produkter!

  princessemma1986@hotmail.com

  SvaraRadera
 11. Jenny Sundqvist19 december 2013 08:53

  Detta var en svår tävling för mig. Jag kom på mig själv flera gånger att leta efter saker att vinna till andra. Men jag kom på mig själv i tid, då jag måste börja tänka på mig själv också.
  Även jag måste få må bra och känna mig fin ibland.
  Jag förtjänar också att känna mig bortskämd. Till slut lyckades jag välja något som bara jag vill ha. Som bara jag kommer att använda:
  http://www.naturesbeauty.se/ekologisk-olja-och-naturlig-olja/42-arganolja-ekologisk-100-ml.html

  Jennysundqvist@live.se

  SvaraRadera
 12. Idag genomfick min faster sin sista cellgiftbehandling för tarmcancer, som fattig student kan det vara svårt att visa sin kärlek, men genom att vinna hade jag kunnat få glädjen att ge henne denna produkt som hjälpt hennes hår och kropp att bli bättre och mjukare igen vilket de inte är längre ,på grund av de hemska biverksningarna av behandlingen

  http://www.naturesbeauty.se/ekologisk-hudvard-och-naturlig-hudvard-for-din-kropp/31-kokosolja-kallpressad-150g.html
  / Melinda
  melinda.adawi@hotmail.com

  SvaraRadera
 13. Till jul ska man inte bara vara ren
  utan också vara mjuk och len
  när man den snälla tomten ska krama
  vill man ju inte att huden ska strama
  Annica@flinbkens.com
  http://flinkan69.bloggplatsen.se/

  SvaraRadera
 14. Vilken underbar tävling! År 2014 ska jag åka till varmare breddgrader i några månader och vad passar då bättre än att packa ner ekologiskt solspray som den här http://www.naturesbeauty.se/ekologiskt-solskydd/138-ekologisk-solspray-spf-30.html? Mer ekologiska solskydd till folket! Ha det gott. Mvh emely.drugge@hotmail.com

  SvaraRadera
 15. Jag skulle vilja vinna detta torrschampo: http://www.naturesbeauty.se/har/78-torrshampoo-fran-akamuti.html för att jag finner det intressant!
  Motivationen är att stall och träning gör att jag ofta måste tvätta håret och har därför funderat på torrschampo, men det bästa av allt är ju att det är ekologiskt! :D

  jennysen81@hotmail.com

  SvaraRadera
 16. jag är med :) skulle så gärna vilja vinna http://www.naturesbeauty.se/julklappstips/200-ogonskuggset-fran-lily-lolo.html för dessa ögonskuggor verkar vara så sjukt bra :)

  johanna.hellberg@hotmail.com

  SvaraRadera